~SUPRA KRYOLAN~

Imej

~SUPRA KRYOLAN~

~SUPRA KRYOLAN FOUNDATION~

RYOLAN SUPRA COLOR foundation.
Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini.

Hasilnya malatoppss… Long Lasting. Halus.
Dapatkan segera kerana stok terhad.
Kryolan Supra Color 55ml
– telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless

Ciri-ciri produk:
– berminyak
– sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler
– paling bagus digunakan dgn tv paint stick bagi memberikan kesan tahan lama dan well-balanced

Pantang:
– kalau tak pandai blend dgn produk tv paint stick, akan memberikan effect muka berkilat/berpeluh disebabkan ia sangat berminyak

STOK SEDIA ADA:
IVORY, 2W, NB, 3W, 4W, 5W, FS36, FS38, FS45

KRYOLAN SUPRA COLOR Grease Paint 55ml
smooth and supple result
too creamy/oily – not suitable for oily skin

Color Code:
IVORY – cerah, sesuai digunakan utk highlight/concealer
NB – natural beige (ada pinkish effect)
2W – putih cerah
3W – putih mcm zizie izette
4W – kuning langsat mcm ct nurhaliza
5W – sederhana cerah mcm fasha sandha
FS36 – tone kekuningan sama fungsi 5W – sederhana cerah
FS38 – tone kekuningan sama fungsi 4W – cerah
FS45 – cerah sedikit dari 4W

~ Bedak asas trend mekap artis dan mak andam terkini….Hasilnya malatoppss…

~ Long Lasting

~ Halus

~ Dapatkan segera kerana stok terhad

~ Kryolan Supra Color telah lama digunakan oleh mekap artis Malaysia semenjak 1999 tapi rahsia ini tak pernah diketahui oleh ramai sehingga kini kerana ia sebahagian dari rahsia solekan cantik dan flawless..

Ciri-ciri produk:-

~ oily base- sesuai digunakan oleh org bermasalah spt jerawat, garis2 tua, kulit kasar (big open pores) kerana ia memberikan hasil yg flawless giler

~ utk org kulit normal & kering amat2 sesuai

Memberi efek kulit muka yg licin

Menutup parut jerawat, jeragat & cela

Tidak perlu memakai bedak

Ringkas, mudah & cepat

Amat jimat!! hanya oles sdkt shj dpt diseratakan keseluruhan wajah

-1-PCS:RM 20.00
2-PCS:RM40.00
3-PCS:RM 54.00
4-PCS:RM 68.00
5-PCS-RM RM75.00

10-PCS-RM 120.00
FREE POSTAGE

SILA CALL/SMS:013-4093324

~BEDAK TANAKA MYANMAR~

Imej

~BEDAK TANAKA MYANMAR~

TANAKA BARK – BEDAK SEJUK (MYANMAR)
Assalamualaikum Sekarang ni dah meletup la pula bedak sejuk dari Myanmar🙂 kalau dulu tak de org nak pandangkan . Tak pe la rezeki org myanmar skg permintaan amat tinggi. Walau apa2 pun bedak ni mmg mujarab utk rawatan jerawat🙂 . Adik pernah guna beberapa tahun yg lepas itu pun dapat dari bangla tmpt kerja dia. Kalau akak pula selalu tgk bdk2 myanmar perempuan pakai tp kalau siang dia calit sikit2 je kt dahi dan pipi mcm kita pakaikan bedak kt baby. Hehe masa tu dia selalu offer katanya ” baik utk kulit kaka” ish tak mau la pakai tu. Hehe tp dlm hati mmg akui kulit dia org mmg gebu .

Sedikit info bedak THANAKA:

Hijau (Lemon) – sesuai untuk mencerahkan kulit,merawat jerawat kronik dankulit pucat
Pink (Rose) – sesuai untuk meningkatkan kolagen kulit dan merawat jeragat
Krim (Original) – sesuai untuk melembapkan kulit,merawat penuaan dan melembapkan kulit
Putih (Jasmine) – sesaui untuk merawat ruam,sesuai juga merawat ruam bayi,kulit kerin dan gatal-gatal

Bedak tHANAKA diperbuat daripada kayu tanaka yg sangat berkesan untuk: –

Kecutkan jerawat
– Haluskan kulit
– Cerahkan kulit
– Hilangkan jeragat
– Lembutkan kulit – Menyejukkan dan mengurangkan minyak di kulit muka
– Pelindung cahaya matahari
– Selesaikan masalah kulit bukan sahaja di muka tapi boleh digunakan satu badan – Boleh dijadikan sebagai bedak sejuk dan foundation
Tanaka Powder adalah berasal dari pokok tanaka yg digunakan oleh orang – orang Myanmar sebagai penjagaan wajah dan badan mereka dari jerawat, jeragat dan sinaran matahari.